Opskrift

Croissant med traditionel kyllingesalat

Croissant med traditionel kyllingesalat

Opskrift til 10 personer

10 stk. Croissanter (varenr. 21855000)
150 g årstidens salat
50 g stegt bacon

Kyllingesalat

300 g kyllingebryst, kogt og plukket
150 g Philadelphia Light
100 g kogte asparges i 1 cm lange stykker
1 stk. finthakket skalotteløg
1 spsk. friskpresset citronsaft
Salt og peber fra kværn
1 tsk. karry

Lad croissanterne tø i ca. 15 min. Bag dem i en forvarmet ovn ved 170-190°C i ca. 21 min. Lad dem køle af.

Bland Philadelphia Light med citronsaft, salt, peber og karry, tilsæt skalotteløg og aspargessnitter og til slut kyllingebryst.

Skær croissanterne igennem og fyld med kyllingesalat.

Anret med årstidens salat og drys med knust bacon.

Frydensberg og Co